Hos oss på Iittala Outlet kan du fynda nordiska designprodukter från varumärken såsom Iittala, Rörstrand, Arabia och Fiskars.Vi har ett utbud av andrasortering och outletfynd. Vi erbjuder även ett brett sortiment av förstasortering och uppdaterar vår butik under året med spännande nyheter från våra varumärken.

Iittala outlet erbjuder produkter för hela hemmet bland annat porslin och glas till dukningen, kok- och stekprodukter och inspirerande inredningsartiklar.

 
Välkommen in till oss för att göra fynd och för att uppleva våra välkända varumärken!

 

Nu tar vi emot beställningar via telefon och email med möjlighet till upphämtning i butik.

Under dessa osäkra tider, vill vi göra det så enkelt och smidigt för dig som kund att kunna fortsätta handla hos oss.
Vår webshop är öppen dygnet runt och här hittar du hela Iittalas breda sortiment.

Vi har beslutat att en tid framöver även ta emot beställningar via telefon och email. Kontakta din butik och gör din beställning på önskade produkter. Butiken stämmer av sitt lagersaldo och bekräftar din order. Produkterna packas och görs redo för avhämtning i butiken. Vi har möjlighet att ta emot betalning via Swish och personalen kan hjälpa till med leverans ut till bilen om så önskas*.

I våra butiker finns dessutom många förmånliga erbjudanden, så tveka inte att fråga om det är något speciellt du är intresserad av!


*När du tar del av denna service i butik ingår du i ett kontrakt med oss och vi sparar tillfälligt dina kontaktuppgifter i butiken. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår sekretesspolicy. Efter att du betalat och hämtat upp dina varor kommer kontaktuppgifterna förstöras.