chrismtas

Myiittala medlemserbjudande: Alla lampor –30 %

Nu får du 30 % rabatt på alla lampor till och med söndagen den 11:e december. Erbjudandet gäller för dig som är eller blir medlem i Myiittala – kom ihåg att logga in på ditt onlinekonto vid beställning, rabatten dras av i kassan. Erbjudandet gäller ej Magis lampor eller nyheter och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Iittala christmas tablesetting Raami

Juldekoration och dukningsidéer

Känslan av samhörighet är det som bär säsongen och skapar miljö och atmosfär. Det är vad vi vill inspirera och uppmuntra – från det minsta ljuset till den festliga middagsdukningen.

Gifts that last Taika mug

Gåvor som varar

Säsongen för att ge omtänksamma gåvor. De som skapar livslånga minnen, speglar våra värderingar och binder oss samman. Noggrant utvalda för sin mottagare, designad för att hålla från generation till generation.

Gift Wrapping Service

Inslagningstjänst

Skicka tidlös design som en gåva direkt till mottagaren! Vi erbjuder en inslagningstjänst för utvalda produkter.

christmas

Myiittala medlemserbjudande: Alla tallrikar –40 %

Nu får du 40 % rabatt på alla tallrikar till och med söndagen den 20:e december. Erbjudandet gäller för dig som är eller blir medlem i Myiittala – kom ihåg att logga in på ditt onlinekonto vid beställning, rabatten dras av i kassan.

Förlansering endast hos Iittala

Utvalda nyheter för 2023 finns nu tillgängliga i våra egna butiker och på iittala.com.

Iittala Alvar Aalto Collection

Nyheter

Oavsett om du letar efter unika sätt att förgylla ditt eget hem eller en omtänksam gåva, finns det alltid något nytt som väntar på att upptäckas.

Bli medlem i Myiittala

Bli medlem i Myiittala och ta del av specialerbjudanden, nyheter och mycket anna. Myiittala är nyckeln till det nordiska sättet att leva.

Populära produkter just nu

Våra mest älskade kollektioner